Baggrund

Om MKH-entreprise aps

MKH-Entreprise har mange års erfaring fra branchen og tilbyder i dag bl.a. graveentreprise og udlejning af maskiner inkl. mandskab.

Vores historie

Graveentreprenør

MKH-Entreprise ApS er en privatejet entreprenørvirksomhed med speciale i graveentreprise og udlejning af gravemaskiner inkl. mandskab. Virksomheden blev stiftet i 2008 af ejeren Ivan Hermansen og har dybe faglige rødder i branchen og mange års erfaring. Ejeren Ivan Hermansen er selv inde over alle opgaver og dermed med til at sikre, at alt forløber som det skal.

MKH-Entreprise ApS tilbyder bl.a. mange former for gravearbejde i høj kvalitet og leveret til tiden. Vi holder til i Brøndbyvester og dækker hele Sjælland.

Ved Ethvert entreprise eller byggeprojekt er det essentielt at resultatet bliver så godt som muligt og at det sker til det aftalte tidspunkt.

Ivan Hermansen

Vores værdier

Sådan skaber vi succesfulde projekter

Fair priser

Overholdelse af deadlines

Troværdighed

Dedikerede medarbejdere

Integritet

Om os

Vi tilbyder graveentreprise og udlejning af maskiner inkl. mandskab for både erhverv og privat på hele Sjælland. Vi har mange års erfaring og flere store virksomheder i vores portefølje, heriblandt Ørsted, Radius, Kemp & Lauritzen og MT Højgaard.